Fetteren min er på kuken min og jeg ender opp med å sprute spermen min på tungen hennes

31:52

Fetteren min kom for å besøke meg og ha det gøy med sin elskede fetter, siden vi er tenåringer har vi sex så forholdet vårt går utover det å være en familie, hun vet hvordan hun skal svinge hofter og rumpa på kuken min og jeg liker å putte pikken min i henne varm og våt fitte, det er et dikt å høre henne stønne som en hunnhund i brunst når jeg har henne på alle fire, men den dagen måtte alt gå fort fordi vi kunne bli oppdaget, vi låste oss inne på rommet mitt og satte litt volum på TV.

Så snart vi kunne begynte vi å kysse og kjærtegne, etter det tok hun hanen min ut av buksene og begynte å slikke den og kysse den, jeg tok tak i hodet hennes så hun kunne ta alt i munnen hennes og hun spiste ferdig hanen min, hun fokuserte på å få meg til å komme så fort som mulig mens hun kjærtegnet puppene hennes.