Jeg ser en fremmed trenge inn og ydmyke tanten min

08:27

Tanten min er en kvinne med store kurver jeg så alltid på henne med sykdom og sadisme hun har store pupper som rumpa hennes så en dag prøvde jeg med en ukjent venn av henne å ta henne til et hotell jeg visste at tanten min var utro med onkelen min , så det ville ikke være noe problem å overbevise henne om å ha sex med noen andre.

Så hun gikk med på å dra til hotellet, hun visste ikke at jeg skulle være der så hun kom og gikk inn på rommet der venninnen min var, de så hverandre bare for første gang, tanten min begynte å henge med han og så Jeg bestemte meg for å gå ut av badet for å ha meg der han så, han var litt redd, men jeg sa til ham at jeg ikke ville si noe, men jeg ville være tilstede og se dem trenge inn i henne, som hora til tanten min tok.